Over ons

AAN ONZE REPUTATIE WORDT AL MEER DAN 5 JAAR GEBOUWD

Bouwers komen en gaan, maar u kunt erop rekenen dat Timmark B.V.B.A u niet alleen door, maar ook buiten het bouwproces helpt. Of u nu een badkamerrenovatie of een nieuw huis wilt, u heeft een aannemer nodig die betrouwbaar en betrouwbaar is en het project voor elkaar krijgt.

WAAROM VOOR ONS KIEZEN

Wij werken met u samen

We werken met u samen aan uw project, groot of klein. Samen met u stemmen we uw nieuwbouw, verbouwings of renovatieplannen af met uw gewenste ontwerpen en specificaties.

We bieden een uitgebreid scala aan diensten

Onze diensten omvatten gipsplaten, schilderen en meer om van uw bedrijf een plek van trots te maken. Kies ons vanwege onze achtergrond in algemene aannemingsdiensten zoals verbeteringen aan huurders, aangepaste ontvangstruimten, verlichting, onderhoud, uitbouw, ramen en doarsinstallaties. Naast verbouwingen en renovaties plannen we alle nieuwbouwprojecten van begin tot eind.

We bieden concurrerende prijzen

Als u het beste bouwbedrijf kiest, profiteert u van topservices die ook betaalbaar zijn en een hoog investeringsrendement. We werken binnen uw budget om ervoor te zorgen dat u krijgt wat u wilt door middel van kosteneffectieve strategieën.

We hebben een uitstekende reputatie

Omdat we in de branche bekend staan om het leveren van hoogwaardige commerciële bouwoplossingen voor onze klanten, hoeft u alleen maar ons slagingspercentage te bekijken, dat uitstekend is, net als onze langdurige relaties met klanten. Ze komen steeds terug om onze expertise te gebruiken, wat zich vertaalt in een hoog aantal terugkerende klanten. We hebben unieke veiligheidsprogramma’s en onze vaste medewerkers en onderaannemers spreken ook over onze geschiedenis van uitmuntendheid.

Over bedrijf

Timmark B.V.B.A, opgericht in 2016 en gevestigd Vilvoorde, actief in België. Gespecialiseerd in restauratie en nieuwbouwprojecten.

Naast de werfactiviteiten beschikt TIMMARK B.V.B.A over de expertise in natuursteen, installatie van ramen en deuren en schilderen.

Onze ervaring

  • Renovaties 91% 91%
  • Ramen en deuren 96% 96%
  • Natuursteen Renovatie 94% 94%